De Vonderij
Omgeving De Vonderij

De officiële inschrijving van de laatste huizen is inmiddels gesloten. Wél is het nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat of een van de laatste huizen. Of bereken meteen jouw maandlast.

Vind je eigen plek in de Vonderij!

In de wijk Zandpoort vind je de huizen van de Vonderij, hier heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. In deze levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen straks 124 nieuwe koophuizen. Dit worden twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa €325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen.

Plek gevonden

Wonen met aandacht voor je omgeving en genieten van het buiten zijn!

De Vonderij is onderdeel van Zandpoort en biedt heel veel kwaliteiten: een strand en haven op loopafstand, een eigen NS station in de buurt, het park aan de Kromslootdijk, winkels van Almere Poort en centrum op fietsafstand, scholen voor lager- en middelbaar onderwijs, een internationale school en een gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en uitvalswegen. Het is dus niet zo moeilijk om hier je eigen plek te vinden!

Schelpen
Strand
Horeca

Planning

De laatste huizen in de Vonderij zijn in verkoop!

De start bouw voor de huizen uit fase 1 staat gepland voor eind augustus. De start bouw voor de overige velden staat gepland voor eind 2019 en begin 2020. De oplevering is ± 1 jaar later.

Meer informatie over de inschrijfprocedure en de belangrijke deadlines vind je op deze pagina.

Inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van meer informatie rondom de verkoop.
Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen over de verkoop?

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je algemene vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij is partner van Almere Woont.