De Vonderij
Omgeving De Vonderij

De eerste 43 huizen van fase 1 zijn inmiddels allemaal onder optie. Maar niet getreurd! Fase 2 gaat binnenkort in verkoop. Fase 2 heeft een divers aanbod van huizen, zoals rijhuizen, stadshuizen en twee-onder-een-kaphuizen. Meer informatie hierover volgt binnen een paar weken. 

Vind je eigen plek in de Vonderij!

In de wijk Zandpoort vind je de huizen van de Vonderij, hier heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. In deze levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen straks 124 nieuwe koophuizen. Dit worden twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa €325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen.

Plek gevonden

Wonen met aandacht voor je omgeving en genieten van het buiten zijn!

De Vonderij is onderdeel van Zandpoort en biedt heel veel kwaliteiten: een strand en haven op loopafstand, een eigen NS station in de buurt, het park aan de Kromslootdijk, winkels van Almere Poort en centrum op fietsafstand, scholen voor lager- en middelbaar onderwijs, een internationale school en een gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en uitvalswegen. Het is dus niet zo moeilijk om hier je eigen plek te vinden!

Schelpen
Strand
Horeca

Planning

Op woensdag 19 december is de verkoop van fase 1 met de eerste 43 rijhuizen in de Vonderij gestart! Al deze huizen staan inmiddels onder optie. 

Wel kunnen we alvast vertellen dat we snel gaan starten met de verkoop van fase 2. Deze fase heeft een divers aanbod van huizen, zoals rijhuizen, stadshuizen en twee-onder-een-kaphuizen. Meer informatie hierover volgt binnen een paar weken. Houd hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten.

De verkoop van de huizen in de Vonderij gebeurt in drie fasen. 

Inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van meer informatie rondom de verkoop.
Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen over de verkoop?

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je algemene vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl