De Vonderij
Omgeving De Vonderij

Vind je eigen plek in de Vonderij!

In de wijk Zandpoort vind je de huizen van de Vonderij, hier heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. In deze levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen straks 124 nieuwe koophuizen. Dit worden twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa €325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen.

Plek gevonden

Wonen met aandacht voor je omgeving en genieten van het buiten zijn!

De Vonderij is onderdeel van Zandpoort en biedt heel veel kwaliteiten: een strand en haven op loopafstand, een eigen NS station in de buurt, het park aan de Kromslootdijk, winkels van Almere Poort en centrum op fietsafstand, scholen voor lager- en middelbaar onderwijs, een internationale school en een gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en uitvalswegen. Het is dus niet zo moeilijk om hier je eigen plek te vinden!

Schelpen
Strand
Horeca

Planning

In december van dit jaar wordt er waarschijnlijk gestart met de verkoop van de eerste 16 rijhuizen in de Vonderij! De start bouw van deze eerste fase staat gepland voor het tweede kwartaal van 2019. De gehele verkoop en bouw wordt waarschijnlijk in drie fases uitgevoerd.

Inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van meer informatie rondom de verkoop.
Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

Dura Vermeer Bouw Hengelo
074 255 02 55

Heb je vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij

Plek gevonden in Zandpoort!