Aanbod De Vonderij

De in totaal 124 twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen (vanaf circa €325.000,- v.o.n.) vind je straks verspreid door de levendige omgeving van Zandpoort. En goed nieuws, want de 37 huizen uit fase 2 zijn in verkoop! De eerste huizen zijn inmiddels toegewezen, maar je kan je wel nog inschrijven als reservekandidaat of voor een van de Heidehuizen en Goudhaverhuizen.

Huisaanbod fase 2

De verkoop van de huizen uit fase 2 van de Vonderij is gestart! Deze fase heeft in totaal 37 huizen in vier verschillende typen huizen, zoals twee-onder-een-kaphuizen, herenhuizen, stadshuizen en rijtjeshuizen. 

De prognose van de start bouw van de huizen uit fase 2 is november/december 2019.

Het Goudhaverhuis

Het Goudhaverhuis is een prachtig twee-onder-een-kaphuis dichtbij de groene duinvallei. Je hebt een heerlijk groot huis van bijna 11 meter diep (binnenmaat) met aan de voorkant de grote en luxe keuken. Aan de achterkant van het huis vind je de even grote woonkamer met prachtige openslaande deuren naar de ruime tuin. De prachtige tweekappers hebben beide een mooie topgevel, die voor extra veel ruimte op de zolderverdieping zorgt! Je vindt straks acht Goudhaverhuizen in de Vonderij.

Het Heidehuis

Het Heidehuis is een luxe en breed herenhuis van 6,9 meter breed (binnenmaat). Je woont hier midden in het groen, grenzend aan de Duinvallei. De kleine rijtjes van vier huizen liggen iets hoger in het groene gebied, waardoor je vanuit de achtertuin op het wandelpad door Zandpoort kijkt. De huizen hebben elk een eigen kleur en aan de voor en achterkant een mooie topgevel. Je vindt straks twaalf Heidehuizen in de Vonderij.

Het Helmhuis

Het Helmhuis is een stoer stadshuis met extra veel woonruimte voor jouw gezin. De huizen liggen direct aan het stationsplein waardoor je extra centraal woont en toch nog dichtbij het strand. De Helmhuizen zijn heerlijke ruime huizen en vind je als drielaags- en vierlaagshuizen. Vanaf jouw veranda aan de voorzijde kijk je zo over het groene plein uit. Je vindt straks acht Helmhuizen in de Vonderij.

Het Duingrashuis

Het Duingrashuis is een fijn rijtjeshuis waarin je aan de noordelijke wandelroute richting het strand woont. ’s Zomers heb je hierdoor de vrolijke reuring voor je deur. Elk Duingrashuis heeft een grote topgevel of dakkapel. De Duingrashuizen bieden met hun 5,7 meter (binnenmaat) tal van mogelijkheden voor jouw gezin! Je vindt straks negen Duingrashuizen in de Vonderij.

Situatiekaart

Op de kaart hiernaast zie je waar de huizen van de Vonderij komen in Zandpoort en waar de eerste 43 huizen uit fase 1 liggen. De huizen van fase 2 komen hier nog in. Hieronder vind je wel alvast een concept situatietekening van fase 2.

Interesse?

De huizen uit fase 2 zijn in verkoop en de meeste huizen zijn ook toegewezen. Wél kan je je nog inschrijven als reservekandidaat of voor een van de Heidehuizen of Goudhaverhuizen. Maak hiervoor een account aan (of log in) en vul het inschrijfformulier in. 

De Vonderij bestaat totaal uit drie fasen huizen die in verkoop gaan. Zit jouw droomhuis hier nog niet tussen? In de loop van 2019 verwachten we ook de laatste fase van de Vonderij in verkoop te brengen. Meer informatie over deze huizen volgt nog. Houd hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten.

Vogelvlucht huizen uit fase 2

Heb je vragen over de verkoop?

Bel met een van de makelaars.

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij is partner van Almere Woont.