Aanbod De Vonderij

De in totaal 124 twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen (vanaf circa €325.000,- v.o.n.) vind je straks verspreid door de levendige omgeving van Zandpoort. De allerlaatste huizen in de Vonderij zijn inmiddels in verkoop. Je hebt al een prachtige tweekapper mét ruime tuin voor een netto-maandlast van €845,-.

Laatste huizen in de Vonderij

De verkoop van de laatste huizen in de Vonderij is op vrijdag 14 juni gestart. Er zijn nog je prachtige tweekappers, herenhuizen en rijhuizen te koop in de Vonderij. Je hebt al een ruim herenhuis voor een netto maandlast  van €872,-.

Het Goudhaverhuis (8 huizen)

Het Goudhaverhuis is een heerlijk twee-onder-een-kaphuis dichtbij de groene duinvallei. Je hebt een heerlijk groot huis met aan de voorkant de grote en luxe keuken met kookeiland én Siemens apparatuur. Aan de achterkant een even grote woonkamer met prachtige openslaande deuren naar de ruime tuin. De acht prachtige tweekappers hebben een mooie topgevel. Je hebt al een Goudhaverhuis met ruime tuin voor €845,- netto per maand. De verwachte start bouw voor deze huizen is eind 2019. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Goudhaverhuizen.

Het Heidehuis (12 huizen)

In het Heidehuis woon je midden in het groen, grenzend aan de Duinvallei. De rijtjes van vier huizen liggen iets hoger in het groene gebied, waardoor je vanuit de achtertuin op het wandelpad door Zandpoort kijkt.  Je hebt al een Heidehuis voor een netto-maandlast van maar €872,- per maand! De verwachte start bouw voor deze huizen is eind 2019. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Heidehuizen.

Het Helmhuis (8 huizen)

Het Helmhuis is een stoer huis met extra veel woonruimte voor jouw gezin. De huizen liggen direct aan het stationsplein waardoor je extra centraal woont en toch nog dichtbij het strand. Je vindt het Helmhuis er in drie- of vierlaags huizen. De verwachte start bouw voor deze huizen is eind 2019. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Helmhuizen.

Het Lijduinhuis (7 huizen)

In het Lijduinhuis woon je langs de noordelijke groene wandelroute. Vanaf hier loop je zo het strand op bij Jachthaven Marina Muiderzand. De zeven Lijduinhuizen hebben een heerlijk ruime en lichte leefkeuken én een grote woonkamer met openslaande deur naar de tuin. De ruime huizen zijn voorzien van een luxe Siemens keuken mét schiereiland en een luxe badkamer met groot formaat tegels. De verwachte start bouw voor deze huizen is begin 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Lijduinhuizen.

Het Sterduinhuis (3 huizen)

In het Sterduinhuis woon je langs de noordelijke groene wandelroute. Vanaf hier loop je zo het strand op bij Jachthaven Marina Muiderzand. Deze drie huizen hebben een heerlijke veranda, waar je ’s middags fijn in de zon uitkijkt op het groen voor de deur. Deze ruime huizen zijn standaard voorzien van een luxe Siemens keuken mét schiereiland en luxe badkamer met groot formaat tegels. De verwachte start bouw voor deze huizen is begin 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Sterduinhuizen.

Het Duinbloemhuis (8 huizen)

In het Duinbloemhuis woon je aan de bovenkant van Zandpoort. Naast jouw huis vind je het prachtige groene park en vanuit je keuken kijk je uit op het water voor de deur. Dankzij het extra brede huis heb je een heerlijk ruime woonkamer. Via de schuifpui ben je zo in de tuin. Hier geniet je op een zomermiddag! Twee huizen hebben een gezellige veranda én een balkon op de tweede verdieping. De verwachte start bouw voor deze huizen is begin 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Duinbloemhuizen.

Het Duinrooshuis (16 huizen)

In het Duinrooshuis woon je aan de rand van Zandpoort en heb je vanuit de keuken uitzicht op het groen en de gracht voor de deur. ’s Zomers is het heerlijk picknicken langs de oevers. Maar ook in jouw tuin op het zuiden zit je lekker in de zon. De Duinrooshuizen hebben allemaal een plat dak mét dakkapel of muurkapel waardoor je een enorme zolderverdiepding hebt. Vier van de Duinrooshuizen hebben een zonnige veranda met openslaande deuren waar je in de ochtend heerlijk in de zon geniet. De verwachte start bouw voor deze huizen is begin 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Duinrooshuizen.

Het Dwarsduinhuis (10 huizen)

In het Dwarsduinhuis woon je in de straatjes die aansluiten op de noordelijke wandelroute. Vanaf hier ben je zo bij station Almere Poort of volg je de route om lekker uit te waaien op het strand. Maar met een tuin op het oosten of westen is het in de tuin ook heerlijk om van de zon te genieten. Verder heeft elk huis een kleine óf grote dakkapel en een luifel voor de deur. De verwachte start bouw voor deze huizen is begin 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Dwarsduinhuizen.

Situatiekaart

Op de kaart hiernaast zie je waar de huizen van de Vonderij komen in Zandpoort en waar de fases liggen.

Interesse?

De Vonderij bestaat totaal uit drie fasen huizen. De laatste huizen zijn op vrijdag 14 juni in verkoop gegaan. Schrijf je nu in voor jouw droomhuis in de Vonderij.  Maak hiervoor een account aan (of log in) en vul het inschrijfformulier in.

Situatie laatste huizen

Heb je vragen over de verkoop?

Bel met een van de makelaars.

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij is partner van Almere Woont.