Aanbod De Vonderij

De in totaal 124 twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vind je straks verspreid door de levendige omgeving van Zandpoort. De bouw van de eerste huizen is gestart op maandag 26 augustus. Er zijn nog enkele laatste huizen vanaf €400.000 v.o.n. beschikbaar. Je hebt al een prachtige tweekapper mét ruime tuin vanaf een netto-maandlast van €845,-. Benieuwd wat jouw maandlast wordt? Bereken deze hier.

Laatste huizen in de Vonderij

De bouw van de eerste huizen is inmiddels gestart. Er zijn nog enkele prachtige huizen te koop in de Vonderij.

Het Heidehuis (12 huizen)

In het Heidehuis woon je midden in het groen, grenzend aan de Duinvallei. De rijtjes van vier huizen liggen iets hoger in het groene gebied, waardoor je vanuit de achtertuin op het wandelpad door Zandpoort kijkt. Je hebt al een Heidehuis voor een netto-maandlast van maar €872,- per maand! De bouw voor de bouwnummers 52 t/m 55 is begin december 2019 gestart. De start bouw voor bouwnummers 44 t/m 51 is Q2/Q3 van 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Heidehuizen.

Het Helmhuis (4 huizen)

Het Helmhuis is een stoer huis met extra veel woonruimte voor jouw gezin. De huizen liggen direct aan het stationsplein waardoor je extra centraal woont en toch dichtbij het Almeerse strand. De vierlaags Helmhuizen hebben op de begane grond een aparte ruimte voor bijvoorbeeld een werkkamer met deur naar de veranda. De bouw van deze huizen is begin december 2019 gestart. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Helmhuizen.

Het Goudhaverhuis (8 huizen)

Het Goudhaverhuis is een heerlijk twee-onder-een-kaphuis dichtbij de groene duinvallei. Je hebt een heerlijk groot huis, standaard met deels geïsoleerde garage. Aan de achterkant een even grote woonkamer met openslaande deuren naar de ruime tuin. Je hebt al een Goudhaverhuis met ruime tuin vanaf €845,- netto per maand. De bouw van de huizen met bouwnummers 60 t/m 63 is begin december 2019 gestart. De start bouw voor bouwnummers 56 t/m 59 is Q2/Q3 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Goudhaverhuizen.

Situatiekaart

Op de kaart hiernaast zie je waar de huizen van de Vonderij komen in Zandpoort en waar de fases liggen.

Interesse?

De bouw van de eerste huizen in de Vonderij is gestart op maandag 26 augustus en er is begin december 2019 gestart met de bouw van de volgende fase. Er zijn nog enkele huizen vanaf €400.000 v.o.n. beschikbaar. Schrijf je nu in voor jouw droomhuis in de Vonderij. Maak hiervoor een account aan (of log in) en vul het inschrijfformulier in.

Situatie laatste huizen

Heb je vragen over de verkoop?

Bel met een van de makelaars.

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij is partner van Almere Woont.