Aanbod De Vonderij

De in totaal 124 twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vind je straks verspreid door de levendige omgeving van Zandpoort. De bouw van de eerste huizen start op maandag 26 september. Er zijn nog enkele laatste huizen vanaf €400.000 v.o.n. beschikbaar. Je hebt al een prachtige tweekapper mét ruime tuin vanaf een netto-maandlast van €845,-. Benieuwd wat jouw maandlast wordt? Bereken deze hier

Laatste huizen in de Vonderij

De verkoop van de laatste huizen in de Vonderij is op vrijdag 14 juni gestart. Er zijn nog je prachtige tweekappers, herenhuizen en rijhuizen te koop in de Vonderij. Je hebt al een ruim herenhuis voor een netto maandlast vanaf €872,-.

Het Goudhaverhuis (8 huizen)

Het Goudhaverhuis is een heerlijk twee-onder-een-kaphuis dichtbij de groene duinvallei. Je hebt een heerlijk groot huis met aan de voorkant de grote en luxe keuken met kookeiland én Siemens apparatuur. Aan de achterkant een even grote woonkamer met prachtige openslaande deuren naar de ruime tuin. De acht prachtige tweekappers hebben een mooie topgevel. Je hebt al een Goudhaverhuis met ruime tuin vanaf €845,- netto per maand. De verwachte start bouw voor deze huizen is eind 2019. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Goudhaverhuizen.

Het Heidehuis (12 huizen)

In het Heidehuis woon je midden in het groen, grenzend aan de Duinvallei. De rijtjes van vier huizen liggen iets hoger in het groene gebied, waardoor je vanuit de achtertuin op het wandelpad door Zandpoort kijkt. Je hebt al een Heidehuis voor een netto-maandlast van maar €872,- per maand! De verwachte start bouw voor deze huizen is eind 2019. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Heidehuizen.

Het Helmhuis (8 huizen)

Het Helmhuis is een stoer huis met extra veel woonruimte voor jouw gezin. De huizen liggen direct aan het stationsplein waardoor je extra centraal woont en toch nog dichtbij het strand. Je vindt het Helmhuis er in drie- of vierlaags huizen. De verwachte start bouw voor deze huizen is eind 2019. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Helmhuizen.

Het Lijduinhuis (7 huizen)

In het Lijduinhuis woon je langs de noordelijke groene wandelroute. Vanaf hier loop je zo het strand op bij Jachthaven Marina Muiderzand. De zeven Lijduinhuizen hebben een heerlijk ruime en lichte leefkeuken én een grote woonkamer met openslaande deur naar de tuin. De ruime huizen zijn voorzien van een luxe Siemens keuken mét schiereiland en een luxe badkamer met groot formaat tegels. De verwachte start bouw voor deze huizen is begin 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Lijduinhuizen.

Het Sterduinhuis (3 huizen)

In het Sterduinhuis woon je langs de noordelijke groene wandelroute. Vanaf hier loop je zo het strand op bij Jachthaven Marina Muiderzand. Deze drie huizen hebben een heerlijke veranda, waar je ’s middags fijn in de zon uitkijkt op het groen voor de deur. Deze ruime huizen zijn standaard voorzien van een luxe Siemens keuken mét schiereiland en luxe badkamer met groot formaat tegels. De verwachte start bouw voor deze huizen is begin 2020. Oplevering is ± 1 jaar later.

Vind hier alle informatie over de Sterduinhuizen.

Situatiekaart

Op de kaart hiernaast zie je waar de huizen van de Vonderij komen in Zandpoort en waar de fases liggen.

Interesse?

De bouw van de eerste huizen in de Vonderij is gestart op maandag 26 augustus! Er zijn nog enkele huizen vanaf €400.000 v.o.n. beschikbaar. Schrijf je nu in voor jouw droomhuis in de Vonderij. Maak hiervoor een account aan (of log in) en vul het inschrijfformulier in.

Situatie laatste huizen

Heb je vragen over de verkoop?

Bel met een van de makelaars.

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij is partner van Almere Woont.