Mike en Adinda hebben hun droomhuis in de Vonderij gevonden. Een prachtige tweekapper met ruime tuin voor €845,- netto per maand. Heb jij altijd al van een twee-onder-een-kaphuis gedroomd? Bereken meteen jouw maandlast.

Het Sterduinhuis

Vanaf jouw veranda op het zuiden geniet je ’s middags van het groen voor je deur.

In het Sterduinhuis woon je langs de noordelijke groene wandelroute. Vanaf hier loop je zo het strand op bij Jachthaven Marina Muiderzand. Deze drie huizen hebben een heerlijke veranda, waar je ’s middags fijn in de zon uitkijkt op het groen voor de deur. Verder zijn de ruime huizen in de basis al voorzien van een luxe keuken mét Siemens apparatuur, Bora kookplaat en schiereiland en luxe badkamer met groot formaat tegels.

Bouwnummers 81, 96 en 97

 • Woonoppervlakte: 147 m2
 • Kaveloppervlakte: 254 –319 m2
 • Breedte huis: 5,7 meter (binnenmaat)
 • Diepte huis: 9,4 meter (binnenmaat)
 • Buiten berging: 8 m2
 • Veranda aan de zijkant van het huis
 • Standaard voorzien van luxe keuken mét Siemens apparatuur, Bora kookplaat en schiereiland. En een luxe badkamer met extra grote tegels.

Extra opties

Maak jouw Sterduinhuis af met de volgende opties:

 • Laat het Sterduinhuis uitbouwen voor een grotere benedenverdieping.
 • Het vergroten van de badkamer op de 1e verdieping.
 • Laat de zolder naar wens indelen met één of twee slaapkamers (of creëer hier een fantastische hobbyruimte).
 • Ook een tweede badkamer is optioneel mogelijk.

Woningoverzicht Het Sterduinhuis

BNR Status Prijs Perceel Woon Tuin
81Verkocht€ 530.000259m2147m2Zuidoosten
96Verkocht€ 540.000319m2147m2Zuidoosten
97Verkocht€ 525.000254m2147m2Zuidoosten
fase-3-tekening-kaal
BNR Perceel Woon Tuin Prijs
81259m2147m2Zuidoosten€ 530.000
96319m2147m2Zuidoosten€ 540.000
97254m2147m2Zuidoosten€ 525.000
Gebruik de lijst of het kaartje voor info

Andere huistypen

Het Duinbloemhuis

In het Duinbloemhuis woon je aan de bovenkant van Zandpoort. Naast jouw huis vind je het prachtige groene park en vanuit je keuken kijk je uit op het water voor de deur. Dankzij het extra brede huis heb je een heerlijk ruime woonkamer. Via de schuifpui ben je zo in de tuin. Hier geniet je op een zomermiddag! Twee huizen hebben een gezellige veranda én een balkon op de tweede verdieping.

Het Duinroohuis

In het Duinrooshuis woon je aan de rand van Zandpoort en heb je vanuit de keuken uitzicht op het groen en de gracht voor de deur. ’s Zomers is het heerlijk picknicken langs de oevers. Maar ook in jouw tuin op het zuiden zit je lekker in de zon. De Duinrooshuizen hebben allemaal een plat dak mét dakkapel of muurkapel waardoor je een enorme zolderverdiepding hebt. Vier van de Duinrooshuizen hebben een zonnige veranda met openslaande deuren waar je in de ochtend heerlijk in de zon geniet.

Het Dwarsduinhuis

In het Dwarsduinhuis woon je in de straatjes die aansluiten op de noordelijke wandelroute. Vanaf hier ben je zo bij station Almere Poort of volg je de route om lekker uit te waaien op het strand. Maar met een tuin op het oosten of westen is het in de tuin ook heerlijk om van de zon te genieten. Verder heeft elk huis een kleine óf grote dakkapel en een luifel voor de deur.

Het Lijduinhuis

In het Lijduinhuis woon je langs de noordelijke groene wandelroute. Vanaf hier loop je zo het strand op bij Jachthaven Marina Muiderzand. De zeven Lijduinhuizen hebben een heerlijk ruime en lichte leefkeuken én een grote woonkamer met openslaande deur naar de tuin. De ruime huizen zijn voorzien van een luxe Siemens keuken mét schiereiland en een luxe badkamer met groot formaat tegels.

Heb je vragen over de verkoop?

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je algemene vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij is partner van Almere Woont.