De bouw van de 2e fase huizen is gestart!

Afgelopen week is gestart met de bouw van alweer de volgende fase woningen in De Vonderij. Deze woningen liggen in de wijk Zandpoort in Almere Poort. Het gaat om 25 huizen in vier verschillende types. Dit zijn prachtige tweekappers, bijzondere herenhuizen, rijhuizen én stadshuizen aan het toekomstige groene stationsplein én dichtbij het groene park. Naar verwachting duurt de bouw een jaar. 

Buitenleven

Bijzonder aan de huizen uit deze fase is dat ze dichtbij het groene park liggen. Het type Heidehuis kijkt zelfs uit over het groene park! Hier weet je zeker dat je heerlijk buiten kan zijn. In de levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen in totaal 124 koophuizen. Wat de wijk zo speciaal maakt is de focus op het buiten leven en de fijne, groene omgeving. In De Vonderij woon je vlakbij treinstation Almere Poort. Het station krijgt een écht groen stationsplein, met veel bomen en een groen hart zodat hij perfect aansluit bij de groene uitstraling van het gebied. Vanaf hier ben je binnen 15 minuten in Amsterdam! Je vindt hier dan ook verschillende huizen mét veranda of erker. In De Vonderij woon je dichtbij zowel het strand als de stad, met een prachtig groen park dwars door de buurt. Ook zijn voorzieningen zoals (basis)scholen, winkels, restaurants en theater dichtbij.

Er zijn nog een aantal huizen vanaf € 450.000 v.o.n. beschikbaar. Meer informatie over de huizen en het plan is te vinden op www.devonderij.nl.