De vier zonnigste terrassen in Almere Poort

Aan het zomerse weer lijkt geen einde te komen! En met dit prachtige weer hoef je Almere Poort helemaal niet uit om te genieten. Met het strand in je achtertuin zijn er namelijk genoeg zonnige terrassen waar jij en je kids je prima kunnen vermaken. Voor het ideale vakantiegevoel hebben wij de vier zonnigste terrasjes in Almere Poort uitgezocht.

Ruimte voor ontmoeting

Ruimte voor ontmoeting De veranda’s aan de voorzijde van verschillende huizen en de ligging aan de routes naar het strand zorgen voor een levendige buurt en een open inrichting. Er is hier veel aandacht voor de openbare ruimte en dat merk je! Door het gebied ligt een prachtig duinpark waar je als bewoner gebruik van kan maken. Denk aan een buurtbarbecue, een zomerse picknick of gewoon lekker aan de wandel in het duinpark! In de Vonderij is er ruimte voor gezelligheid en ontmoeten.

Poortdok

Strandrestaurant Poortdok is inmiddels al een heus begrip in Almere. Hier sluit jij je dagje Almeerderstrand namelijk heerlijk af! Als de zon eenmaal schijnt loopt het terras helemaal vol, en logisch ook! De kinderen kunnen nog lekker spelen in het strand en jij kan genieten van een drankje, heerlijke lunch of diner.

Steel Creek

Bij Steel Creek Beach Grill staat de gril centraal! Het restaurant bevindt zich aan Strandbad Duin en is van woensdag tot en met zondag geopend. Ze werken met een dagelijks wisselend en vers aanbod en grillen alles voor je neus. Is je bestelling klaar? Dan krijg je een seintje van de grillmaster en kan je jouw gerecht(en) ophalen bij de grillpit.

Sun Runners

In strandpaviljoen Sun Runners geniet je op het strand van eten met een Caribische en Mexicaanse twist. Dit is de meest relaxte hang out van Almeerderstrand! Vanaf het terras kijk je zo uit over het IJmeer en het Markermeer. Naast het easy food kun je hier ook terecht voor een heerlijk drankje of cocktail.

HarborHouse

HarborHouse ligt in de haven van Marina Muiderzand in Almere Poort. Vanaf het fantastische terras aan de waterkant heb je een prachtig uitzicht over de mooie haven en het IJmeer. Je kan hier dagelijks vanaf 11 uur terecht voor frisse salades, sappige burgers en verse vis.

Wat zijn jouw favoriete terrassen in Almere-Poort?

We willen deze lijst graag aanvullen met jouw favoriete terras. Tip ons via Facebook of Instagram. Je maakt daar bovendien elke week kans op een Vonderij Seatzac.

Meer informatie

Waarschijnlijk starten we eind dit jaar met de verkoop van de eerste huizen in De Vonderij. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in als geïnteresseerde of volg ons via Facebook of Instagram.