Het beste van twee werelden

In de Vonderij in Zandpoort heb je het beste van twee werelden. Je woont hier als het ware achter de duinen, met alle stadse voorzieningen en gemakken in de buurt. Het station Almere Poort en het busplein liggen als het ware in jouw achtertuin. Zo ben je niet alleen met de auto, maar ook met het OV binnen een halfuur in Amsterdam.

Groen hart

Het stationsplein voor Almere Poort wordt een echt groen plein, met veel bomen en een groen hart. Dankzij de speelse opzet vind je hier ook veel nisjes met houten bankjes. Zo kun je heerlijk in de zon wachten op jouw trein. Of loop via een van de twee natuurstenen routes direct naar het strand. Aan de andere kant van het station vind je het busplein van Almere Poort. Vanaf hier ben je dankzij de directe verbinding met een kwartier in het centrum van Almere!

Het groene stationsplein met natuurstenen wandelroute richting het strand

Winkelroute en sportplein

Achter het busplein vind je straks hét winkelgebied van Almere Poort. Hier komt een fijne winkelroute naar de diverse winkels, zoals twee supermarkten en andere winkels voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je tussen het Topsportcentrum Almere en het zwembad het Sportplein met veel sportvoorzieningen voor kinderen. Met mooi weer is het hier heerlijk skaten, basketballen of voetballen! In de luwte van het Sportplein is ruimte voor een kiosk zodat je hier straks met je kopje koffie kan zitten genieten van de sportende en spelende kinderen.