Laatste huizen van de Vonderij in verkoop | Meet & Greet op 25 juni

Op vrijdag 14 juni is de verkoop van de allerlaatste huizen in de Vonderij gestart. Onder deze laatste huizen vind je prachtige tweekappers dichtbij de groene duinvallei, riante herenhuizen in het groen of mét uitzicht op het water en bijzondere rijtjeshuizen in kleine straatjes aan het Havenpad.

Start verkoop

Je hebt tot woensdag 26 juni 20.00 uur om het inschrijfformulier in jouw account in te vullen. Op onze website vind je alle brochures, plattegronden en informatie per bouwnummer online én de papieren brochure is op te halen bij Makelaardij van der Linden en De 4 Linden of tijdens de Meet & Greet op dinsdag 25 juni. Meer informatie over de verkoopprocedure lees je hier.

Het Sterduinhuis heeft een heerlijke veranda waarop jij de gehele dag geniet van de zon.

Meet & Greet

Op dinsdag 25 juni organiseren we een Meet & Greet in Almere Poort. Tijdens de Meet & Greet kan je de laatste huizen bewonderen, de verkoopbrochure ophalen én jouw vragen stellen aan een van de makelaars. Zo ben je helemaal klaar voor de start inschrijving van woensdag 26 juni om 20.00 uur.

Het Almeerse strand in jouw achtertuin

Het beste van twee werelden

In de Vonderij heb je straks het beste van twee werelden. Je woont heerlijk dichtbij de Almeersekust mét alle stadse voorzieningen dichtbij. Dit kustgevoel wordt extra benadrukt door de natuurlijke inrichting van het gebied en de architectuur van de bijzondere huizen. Zo wordt er minder verharding aangebracht en wordt het gebied ingericht met echte duinplanten. Én duinen. Be je benieuwd naar de inrichting van het gebied? Lees dan het interview met Stedenbouwkundige Eric van der Sande.