Verkoopprocedure

Lijkt het jou heerlijk om in de Vonderij te wonen? Wees er dan snel bij, want de laatste huizen van de Vonderij zijn in verkoop! De verkoopprocedure blijft gelijk aan de vorige fases. Meer informatie lees je hieronder.

Start verkoop laatste huizen

De verkoop van de laatste huizen in de Vonderij is gestart op vrijdag 14 juni. Vanaf dan heb je als inschrijver ongeveer anderhalve week de tijd om het inschrijfformulier in te vullen. Het inschrijfformulier voor de Vonderij vind je in jouw account. Deze heb je automatisch aangemaakt als je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief (of kan je hier aanmaken). Op dit inschrijfformulier kan je o.a. jouw bouwnummer(s) naar keuze opgeven.

Je vindt alle benodigde informatie over de huizen op onze website. Denk hierbij aan de brochures met de plattegronden, de bouwnummers met specifieke informatie en de prijslijst. De papieren brochure is ook op te halen bij de makelaars Van der Linden en De 4 Linden in Almere.

Start inschrijving

De start inschrijving voor de laatste huizen begon op woensdag 26 juni om 20.00 uur en sloot tot donderdag 27 juni 20.00 uur. Heb je de officiële inschrijving gemist? Niet getreurd, want het is het wel nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat of op een van de laatste huizen.

Belangrijke data

De belangrijke data en deadlines rondom de verkoopprocedure van de Vonderij.

Vrijdag 14 juni
Start verkoop

Vanaf 16.00 uur vind je alle informatie van de huizen op deze website. Denk hierbij aan: de brochure met de plattegronden van de huizen, de bouwnummers met specifieke informatie en de prijslijst. De papieren brochure is nu ook op te halen bij de makelaars Van der Linden en de 4Linden in Almere.

Ook is het vanaf nu mogelijk om het inschrijfformulier voor de Vonderij in te vullen via je account (deze heb je automatisch als je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief of kan je hier aanmaken). Op dit inschrijfformulier kan je o.a. jouw bouwnummers naar keuze opgeven. Zorg ervoor dat je deze ingevuld hebt in jouw account voordat de inschrijving start. De e-mail bevestiging van inschrijving is jouw inschrijving die je moet insturen op woensdag 26 juni, vanaf 20.00 uur.

Let op: hoe meer bouwnummers je opgeeft als keuze, hoe groter de kans is dat je uiteindelijk een huis in de Vonderij toegewezen krijgt.

Dinsdag 25 juni
Meet & Greet laatste huizen

Kom naar de Meet & Greet op dinsdag 25 juni in Almere Poort én vind jouw plek in de Vonderij. Bewonder de laatste huizen, haal de verkoopbrochures op en stel jouw vragen aan een van de aanwezige makelaars. Zo ben je helemaal klaar om jouw inschrijving af te ronden. De officiële start inschrijving is op woensdag 26 juni om 20.00 uur.

Meet & Greet
Datum: dinsdag 25 juni
Tijd: 17.30 – 19.30 uur
Locatie: Take a Break Espressobar (Beneluxlaan 614, Almere-Poort)

Woensdag 26 juni
Start inschrijving 20.00 UUR ’s avonds

Op woensdag 26 juni opent de inschrijving om 20.00 uur ’s avonds. Om je echt in te schrijven voor een huis in de Vonderij mail je de e-mail bevestiging van jouw inschrijving vanaf 20.00 uur naar devonderij@nexthome.eu.

Let op: de toewijzing vindt plaats op basis van binnenkomst van de inschrijving. Inschrijvingen die voor 20.00 uur ’s avonds zijn ingestuurd worden niet in behandeling genomen.

Donderdag 27 juni
Sluiting inschrijving 20.00 uur ’s avonds

Op donderdag 27 juni sluit de inschrijving om 20.00 uur ’s avonds. Het is dan niet meer mogelijk om een inschrijving in te sturen.

Let op: inschrijvingen na 20.00 uur ‘s avonds worden niet meer in behandeling genomen.

Vrijdag 28 juni en maandag 1 juli
Gesprek inplannen met NEXTHome

Als inschrijver word je door een medewerker van NEXTHome gebeld met informatie over je bouwnummer en om een afspraak in te plannen waarin jouw hypotheekmogelijkheden worden besproken. Deze afspraak is een verplicht onderdeel van de inschrijvingsprocedure.

De gesprekken vinden plaats tijdens kantooruren, in de avonduren of in het weekend en zo veel mogelijk bij de makelaars op kantoor in Almere.

Let op: als je niet meteen een bouwnummer toegewezen krijgt kom je op de reservelijst te staan. Mocht een van de inschrijvers afzien van aankoop, dan krijgt de reserve kandidaat op tijdsvolgorde het betreffende bouwnummer aangeboden.

Maandag 1 juli - vrijdag 5 juli
Afspraak inplannen met makelaar

Nadat je een afspraak met NEXTHome hebt ingepland neemt de makelaar contact met je op om een afspraak in te plannen. Deze gesprekken vinden plaats bij de betreffende makelaar in Almere.

Als inschrijver heb je na de afspraak met de makelaar maximaal tien dagen de tijd om aan te geven of je het huis koopt. Bij een ‘ja’ zal de makelaar contact met je opnemen om de verdere stappen door te nemen. Bij een ‘nee’ krijgt de eerste reserve kandidaat in tijdsvolgorde de mogelijkheid het huis te kopen.

Maandag 1 juli
Afspraken eerste inschrijvers

De gesprekken met de eerste inschrijvers vinden zo snel mogelijk plaats. Tijdens de gesprekken kan het gebeuren dat een inschrijver afziet van de koop. Als dat zo is wordt er contact gezocht met de eerstvolgende reservekandidaat voor het betreffende bouwnummer.


NEXTHome

Omdat de huizen in de Vonderij duurzaam worden gebouwd heb je als koper recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in de Vonderij. Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor jouw hypotheek slechts € 800,-

Meer informatie over NEXTHome vind je op nexthome.eu. NEXTHome is de vaste hypotheekpartner van Dura Vermeer en een gesprek met de hypotheekspecialisten van NEXTHome is onderdeel van de inschrijvingsprocedure. Je bent echter niet verplicht om bij NEXTHome jouw hypotheek af te sluiten.

Benieuwd of wonen in de Vonderij voor jou mogelijk is?
Wil je op voorhand al weten of je een huis in de Vonderij kan kopen en wat de maandlasten dan ongeveer worden? Profiteer dan van de Quickscan-service van NEXTHome zodat je snel weet waar je aan toe bent. Je bent altijd welkom voor een afspraak op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

Michel Kion

Richard Stolwijk

Belangrijk

Meer informatie over NEXTHome vind je op nexthome.eu. NEXTHome is de vaste hypotheekpartner van Dura Vermeer en een gesprek met de hypotheekspecialisten van NEXTHome is onderdeel van de inschrijvingsprocedure. Je bent echter niet verplicht om bij NEXTHome jouw hypotheek af te sluiten.

Heb je vragen over de verkoop?

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je algemene vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij is partner van Almere Woont.