Verkoopprocedure

Lijkt het jou heerlijk om in de Vonderij te wonen? Wees er dan snel bij, want er zijn nog enkele prachtige 2-onder-1-kaphuizen of 4-onder-1-kaphuizen vanaf €400.000 v.o.n. te koop.

Inschrijving laatste huizen

Heb jij je droomhuis in de Vonderij gevonden? Schrijf je dan direct in of neem contact op met een van de verkopende makelaars. Het inschrijfformulier voor de Vonderij vind je in jouw account. Deze heb je automatisch aangemaakt als je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief (of kan je hier aanmaken). Op dit inschrijfformulier kan je o.a. jouw bouwnummer(s) naar keuze opgeven.

Je vindt alle benodigde informatie over de huizen op onze website. Denk hierbij aan de brochures met de plattegronden, de bouwnummers met specifieke informatie en de prijslijst. De papieren brochure is ook op te halen bij de makelaars Van der Linden en De 4 Linden in Almere.

Start bouw de Vonderij

De bouw van de huizen in de Vonderij verloopt in drie fases. De bouw van de eerste huizen in de Vonderij start op maandag 26 augustus! De start bouw voor de andere huizen staat gepland voor eind 2019 en begin 2020. De oplevering is ± 1 jaar later.


NEXTHome

Omdat de huizen in de Vonderij duurzaam worden gebouwd heb je als koper recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in de Vonderij. Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor jouw hypotheek slechts € 800,-

Meer informatie over NEXTHome vind je op nexthome.eu. NEXTHome is de vaste hypotheekpartner van Dura Vermeer en een gesprek met de hypotheekspecialisten van NEXTHome is onderdeel van de inschrijvingsprocedure. Je bent echter niet verplicht om bij NEXTHome jouw hypotheek af te sluiten.

Benieuwd of wonen in de Vonderij voor jou mogelijk is?
Wil je op voorhand al weten of je een huis in de Vonderij kan kopen en wat de maandlasten dan ongeveer worden? Maak dan meteen gebruik van de maandlastcalculator van de Vonderij of plan vrijblijvend en kosteloos een afspraak in met NEXTHome.

Michel Kion

Richard Stolwijk

Belangrijk

Meer informatie over NEXTHome vind je op nexthome.eu. NEXTHome is de vaste hypotheekpartner van Dura Vermeer en een gesprek met de hypotheekspecialisten van NEXTHome is onderdeel van de inschrijvingsprocedure. Je bent echter niet verplicht om bij NEXTHome jouw hypotheek af te sluiten.

Heb je vragen over de verkoop?

Van der Linden: 036 - 53 300 77
De 4 Linden: 036 - 54 808 70

Heb je algemene vragen?

Stel ze aan Amy!
amy@devonderij.nl

De Vonderij is partner van Almere Woont.